CRNOGORSKI OLIMPIJSKI KOMITET DODIJELIO STIPENDIJU BOJANU BOŠKOVIĆU

Objavljeno 2019-09-27 11:37:05

Crnogorski olimpijski komitet (COK) uradiće sve da biseri crnogorskog sporta Bojan Bošković i Bojana Gojković postanu vrhunski sportisti i osvajaju medalje na najznačajnijim evropskim i svjetskim takmičenjima, kazao je predsjednik te asocijacije Dušan Simonović.


„Želimo da pomognemo njihov razvoj. To nijesu velika sredstva, već želimo da skrenemo pažnju na njih. Malu nagradu odredili smo i za njihove trenere. To je samo da znate da cijenimo vaš rad. Ima talenata, ali treba imati strpljenja i puno rada. Entuzijazam u sportu je bitan, bez njega nema ni rezultata. Od Bojana očekujem i više, treba da nastavi sa još većim žarom. Njegovo vrijeme brzo dolazi i njegovi rezultati bi brzo trebali da budu vidljivi. Znam da može i da hoće, kao i da postoje prepreke, ali tu smo da ih zajedno rješavamo”, kazao je Simonović.


Bošković se zahvalio COK na podršci, navodeći da će se sve učiniti da na prvom velikom takmičenju Crnoj Gori donese medalju.

“Sve je podređeno Svjetskom prvenstvu u Čileu. Radimo naporno i nadamo se najboljem”, kazao je Bošković.


“Ne samo ove godine, već i godinama u nazad, bili smo prepoznati kao sport u koji treba ulagati. Ove godine imamo maksimalnu podršku. COK je isfinansirao Premijer lige, koje su nama kvalifikacione za naša dva takmičare, pored stipendija koja dobijaju”, kazao je Krstajić.Podijelite na društvenim mrežama: