Lalošević primio osvajače evropskih medalja

Objavljeno 2021-06-01 13:12:59

Direktor Uprave za sport i mlade, Vasilije Lalošević, primio je članove karate reprezentacije Crne Gore, koja je nedavno u Poreču na 56. seniorskom prvenstvu Evrope osvojila ekipno srebro i pojedinačnu bronzu, kao i njihove trenere i rukovodstvo saveza.


Lalošević je poručio da su uspjesi naših sportista u proteklom periodu razlog za ponos cijele nacije i dodatan podstrek za opravdanost ulaganja u sport i sportiste.


Bronzana iz Poreča Jelena Maksimović, kao i član muške ekipe Mario Hodžić, zahvalili su se na prijemu i svoj pažnji koju dobijaju od nadležnih sportskih institucija.


Predsjednik Karate saveza Crne Gore, Ivan Krstajić, se takođe zahvalio direktoru Laloševiću na svemu što je do sada uradio za crnogorski sport. Istakao je da je pred nama jedan bogat takmičarski period i izrazio nadu da će crnogorski sport u Tokiju predstavljati i karatisti.


Prijemu su prisustvovali osvajači medalja Jelena Maksimović, Mario Hodžić, Nenand Dulović, Nikola Malović, Predrag Smolović, Balša Miličković i Andrija Fatić, selektori Slobodan Vlahović i Žarko Raković, predsjednik KSCG Ivan Krstajić i sekretar KSCG Veljko Brnović.Podijelite na društvenim mrežama: