Lalošević ugostio rukovodstvo Karate saveza Crne Gore

Objavljeno 2021-02-08 12:21:11

Direktor Uprave za mlade i sport, Vasilije Lalošević, ugostio je predstavnike Karate saveza Crne Gore, na čelu sa predsjednikom Ivanom Krstajićem i sekretarom Veljkom Brnovićem.


"Karate je postao olimpijski sport, samim tim je zavrijedio i veću pažnju nadležnih institucija. Uprava za mlade i sport će sve uraditi kako bi se neko od karate reprezentativaca našao na Olimpijadi u Tokiju. Takođe, nastavićemo da podržavamo mlade sportiste kroz opredjeljivanje stipendija. Stekli su se uslovi i da se razriješi problem koji je nastao umanjivanjem naknada zaslušnih sportista iz karatea", naglasio je Lalošević.


Predsjednik Karate saveza Crne Gore, Ivan Krstajić, zahvalio se direktoru na gostoprimstvu i izrazio zadovoljstvo što će se nastaviti izuzetna saradnja sa Upravom za mlade i sport, ranije Ministarstvom sporta. Naglasio je da veoma cijeni njihovu podršku i da će karatisti povjerenje opravdati kao i do sada, osvajanjem medalja sa najvećih planetarnih takmičenja.Podijelite na društvenim mrežama: