Novo poglavlje u Karate savezu Crne Gore

Objavljeno 2022-03-12 13:24:51

U subotu, 12. marta 2022. godine, u hotelu Voco, sa početkom od 11h, održana je Skupština karate saveza Crne Gore. Pored redovnih tema vršio se izbor Predsjednika Skupštine KSCG, sa čime je kompletiran novi tim koji će upravljati nacionalnim karate savezom u narednom periodu.

 

Članovi upravnog odbora:

Predrag Perković, Predsjednik KSCG

Milica Vukotić, član

Sandra Kordić, člana

Zoran Drobnjak, član

Pavle Radovanović, član

Vladirmir Mijač, član

Boris Sekulić, član

 

Za Predsjednika Skupštine KSCG izabran je Vojin Dulović.

 

Pored osvježenja u upravljačkom timu, donijeta je i novina u načinu izbora selektora. Upravni odbor KSCG je usvojio predlog Tehničkog komiteta o raspisivanju Konkursa za izbor selektora koji će se bazirati na dosadašnjim postignutim rezultatima i planu rada.

 

“Današnjim izborom Predsjednika skupstine Karate savez je kompletirao organe saveza. Time jedan turbulentan period ostavljamo iza sebe i okrećemo se budućnosti i daljem razvoju karate sporta u Crnoj Gori.

Upravni odbor je imenovao nove komisije Saveza, čime je zaokružen proces formiranja stručnih radnih tijela Saveza. Pred nama je izbor selektora nacionalnih selekcija, koji ćemo po prvi put izvršiti preko konkursa. Time želimo da proces izbora selektora otvorimo prema svim klubovima i trenerima, koji imaju selektorske ambicije. Na ovaj način vjerujemo da ćemo doći do najkvalitetnijih rješenja i spremno dočekati brojne reprezentativne aktivnosti koje su pred nama.” - izjavio je novi predsjednik karate saveza Crne Gore, Predrag Perković.

 

Na prethodno održanim sjednicama Upravnog Odbora KSCG, imenovane su sljedeće komisije:

 

-      Tehnički komitet

-      Komisija za informisanje I marketing

-      Registraciona komisija

-      Takmičarska komisija

-      Trenerska komisija

-      Komisija za zvanja

-      Zdravsvena komisija

-      Sudijska komisijaPodijelite na društvenim mrežama: