Poliklinika Konzilijum novi partner Karate saveza Crne Gore

Objavljeno 2022-05-31 10:16:45


O zdravlju karatista od danas brine Poliklinika Konzilijum, novi sponzor i prijatelj karate saveza Crne Gore. 

Ugovorom o saradnji definisana je podrška crnogorskim reprezentativcima, kojima će biti na raspolaganju usluge dijagnostike i liječenja od strane vrhunskog tima ljekara, a isti su potpisali izvršna direktorica Poliklinike Konzilijum, Jovana Popović i predsjednik Karate saveza Crne Gore, Predrag Perković. 

“Poliklinika Konzilijum je od početka poslovanja otvorena za saradnju i partnerstva sa brojnim institucijama i udruženjima.
Posebna mi je čast sto smo od danas u istom timu sa Karate savezom Crne Gore i što ćemo moći da podržimo ove perspektivne, mlade ljude na putu ka brojnim sportskim uspjesima koje nižu.
Dijagnostički centar Poliklinike Konzilijum i vrhunski tim ljekara su im na raspolaganju u svakom momentu, uz zelju da nastavimo da rastemo, širimo se i nizemo poslovne uspjehe”, izjavila je izvršna direktorka poliklinike Konzilijum. 

Zadovoljstvo sa uspostavljenom saradnjom nije krio ni predsjednik Karate saveza Crne Gore, Predrag Perković: “Saradnja sa Poliklinikom Konzilijum je izuzetno značajna za Karate savez Crne Gore. Drago nam je što su u Poliklinici Konzilijum prepoznali Karate savez Crne Gore kao dobrog partnera i obezbijedili našim reprezentatovcima podršku tima vrhunskih ljekara.”

Od reorganizacije karate saveza, bez državne pomoći, ali uz podršku prijatelja karate sporta, novo rukovodstvo saveza je obezbijedilo nesmetan rad i realizaciju brojnih aktivnosti, među kojima su državna prvenstva za sve uzrasne kategorije, licencni seminari za trenere, sudije i službena lica, te pripreme i odlazak seniorske reprezentacije na prvenstvo Evrope. 
Sljedećeg vikenda, karate savez očekuje novo međunarodno takmičenje - Balkansko prvenstvo za djecu i seniore, na kojem će nastupiti oko 180 takmičara iz 27 crnogorska karate kluba. 

Ovaj mladi, posvećeni i motivisani tim takmičara i selektora zaslužuje da svakog dana podižemo uslove u kojima rade. Zato sam izuzetno zadovoljan što smo realizovali saradnju za renomiranom zdravstvenom ustanovom kakva je Poliklinika Konzilijum. Vjerujem da ni rezultati neće izostati a dva peta mjesta na EP su potvrda da smo na dobrom putu” zaključio je predsjednik karate saveza, Predrag Perković.
Podijelite na društvenim mrežama: